RockART i Stockholm

January 25, 2010

RockART på L2, Torsgatan 9a, Stockholm

L2 Design Group öppnar upp i Stockholm.

Under februari månad visar vi den uppmärksammade utställningen RockArt.

25.01.2010 STOCKHOLM
L2 Press Release

L2 Design Group landar i Stockholm med distade gitarrer och krossat glas. Eftersom vi verkar i inredningsbranschen öppnar vi under årets viktigaste vecka: Stockholm Furniture Fair 2010. Men när alla våra partners visar nya möbler sticker vi ut och visar den mycket uppmärksammade utställningen RockArt. Med hårda riff o Rock´n Roll-party skapar vi andra känslor och intryck.

RockArt – Konst utanför ramarna
”Dynamic, Elegant, Strong, with Character. That´s what I call RockArt!”
Gus G/Ozzy Osbourne

En nytänkande utställning som har lånat sin attityd dels från den hårda rockmusiken och dels från popkonstens ifrågasättande av konventioner. Resultatet har beskrivits som något helt oväntat; RockArt.

DEN 8:E FEB HÅLLER VI EN EXKLUSIV PRESSVISNING AV ROCKART
Plats: L2 Design Groups Showroom på Torsgatan 9a i Stockholm
Tid: 14:00 – 17:00
Vi bjuder på mat och dryck. Efter pressvisning följer Vernissage med inbjudna gäster, konst, rock och dryck. Stanna kvar och upplev atmosfären. Inredning, konst och rock; det blir känslor.

Om konstnärerna:
Båda är välmeriterade. Med en oomtvistad känsla för estetik. Inom skilda områden. Patric Ullaeus har sin bakgrund i filmvärlden. Inom musikvideobranschen har han gjort sig ett stort namn internationellt. Artisterna tillhör de största i världen. De var dessutom de första som kom att upptäcka Patric och Björns konst. Björn Johansson är väletablerad designer som i över 15 år har formgivit och producerat egna möbelkollektioner. Han har arbetat för flera av de största möbeltillverkarna.

Om L2 Design Group:
Tre företag verksamma inom inredning för offentlig miljö. Alla samlade under varumärket L2. Med gedigen referenslista, som tex Rådhuset i Stockholm, Ernst & Young i Småland, eller Xtravaganza Viktcenter i Norden öppnar L2 nu i Stockholm. Våra tjänster är efterfrågade och våra uppdragsgivare finns till stor del huvudstaden. L2 huvudkontor finns i Jönköping, liksom showrooms i Tranås och i Västervik.

RockArt är en försmak om vad som kommer att upplevas i vårt nya Showroom på Torsgatan. Se utställningen hos oss innan den hamnar i New York i mars. Efter det så blir vi mer traditionella i vår roll som inredare. Vi visar möbelnyheter!

Mer info om oss och om RockArt finns på www.L2.se

Pressansvarig
MIKAEL LJUNGBERG, vd, L2 Design Group, 070 318 13 12, mikael.ljungberg@L2.se

Mer info om konstnärerna finns på www.RockART.tv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s